Şehitkamil Belediyesi tarafından ‘Mevlana Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda ‘Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu’ tasavvuf müziği ve sema gösterisiyle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.


Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleşen gösteriye; Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcebbar Özkara, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen sema gösterisi yoğun ilgi ile izlendi. Programın birinci bölümünde Türk Tasavvuf Müziğinden ilahiler seslendiren grup, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Programın ikinci bölümde ise, sema gösterisi sunuldu.


Program sonunda Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcebbar Özkara sahneye çıkarak, Sanat Yönetmeni Neyzen Yusuf Kayya’ya çiçek takdiminde bulunarak, geceye renk kattıkları için teşekkürlerini iletti.
BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Konser sonunda duygularını dile getiren bir izleyen, “Bu akşam çok güzel bir konser oldu. Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğunun vermiş oldukları sema gösterisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bize bugün unutulmaz bir gece yaşattılar. Zaman zaman duygulandırdılar. Sema gösterisi de çok güzel oldu. Bu geceyi bize yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.(İHA)