Adıyaman'da öğrenciler "Umutlu Yarınlar" projesi ile illeri geziyor.


ADIYAMAN (AA) - Besni Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislerce Hazırlanan "Umutlu Yarınlar" projesi  kapsamında 45 öğrenci Gaziantep’i gezdi.


Emniyet Genel Müdürlüğünün "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" kapsamında Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislerce Hazırlanan "Umutlu Yarınlar" projesi ile Besni'deki ortaokullarda eğitim gören 45 öğrenciye gezi düzenlendi.


Öğrenciler, Gaziantep'te Zeugma Müzesi ve Hayvanat Bahçesi'ni gezdi,  ardından Polisevinde verilen yemekte emniyet teşkilatı ile ilgili sunumu izledi.


Besni Emniyet Müdürü Cemal Avan, proje kapsamında gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlayarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaları amacıyla bu tür etkinliklere devam edileceğini bildirdi.


Geziye katılan öğrenciler ise özellikle hayvanat bahçesinde her türlü hayvanı canlı görmekten mutlu olduklarını ifade etti.


(AA)