Kahramanmaraşlı halk tarafından merakla beklenen ve göreve gelir gelmez ilk olarak özel kalem müdürünü değiştiren daha sonra da, araçların ortak bir havuza toplanmasını sağlayan Başkan Güngör, daire başkanlarının 6’sını görevden aldı. Önceki gün deprem etkisi yapan görevden alınmalar bugünde sürdü.
KİMLER GİTTİ
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Muharrem Bilen, Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Mustafa Aksel Abacıoğlu, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Emir İsmail Demir, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Abdulkadir Kırmacı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Emlâk ve İstimlâk Daire Başkanlıkları görevden alındı. Bugün ise sabahın ilk ışıkları ile birlikte Fen İşleri Daire Başkanı Onur Erdi’nin görevden alındığı öğrenildi.
MÜDÜRLER İÇİN 7 MAYIS
Öte yandan Kanal 46 istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre, 7 Mayıs’ta yapılacak toplantı sonrası dairelere bağlı müdürlüklerin ciddi rotasyona gideceği öğrenildi. Başkanlıkların birleşmesi ile birlikte bazı müdürlüklerin kapanacağı, müdürlerin ise görevlerinden alınacağı öğrenildi. Teşkilat şemasından ise bazı isimlerin 

Haber: Kanal 46 özel Haber/ Mustafa Kılınç

Editör: TE Bilisim