10. Çerkes Kültür ve Gençlik Şöleni’ne katılan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Çerkeslerin gönül insanı olduğunu söyledi.


Başkan Poyraz Çerkes Kültür & Gençlik Şöleni’nde yaptığı konuşmada, bugün Göksun’un birçok köyünü gezme fırsatı bulduğuna işaret ederek: “Çok kereler Göksun’un içerisinden geçer giderdik ama köylerini bu kadar yakından görme ve inceleme fırsatımız olmamıştı.


Bugün birçok köyü gezdik, gördük, insanlarıyla sohbet ettik. Köylerde gezerken de söyledim. Çerkesler gönül insanlarıdır. Her zaman dik durmuş, dürüst, sağlam gönül insanlarıdır. Biz her zaman sizlerle beraber olup şenliklerde aranızda bulunuyoruz.


Bu yıl da bize düşen bir şey var mı diye sorduğumda bu yıl şenlikleri gençlerin yapacağını söylediler.


Burada bir şey hatırlatmak istiyorum. Kahramanmaraş merkezde bir büyük insanın adını verdiğimiz Arslan Toğuzata adına yapımına başladığımız büyük parkımız Ramazan ayı sonrasına tamamlanıyor. Açılışını da o zaman yapacağız. Burada bulunan ve yeni tanıştığımız bütün gönül insanlarımızı bu açılışımıza davet ediyorum.










Yakında idrak edeceğimiz Ramazan’ı-Şerif’e de sayılı günler kaldı. Ben bu vesile ile hepinizin mübarek Ramazan-ı Şerif’inizi en halisane duygularımla kutluyor, gençlere bol eğlenceler diliyorum” diye konuştu.


Konuşmanın ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. R. Mehmet Sağlam, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a katkılarından dolayı plaket takdim etti.


10. Çerkes Kültür ve Gençlik Şöleni’nin yapıldığı Yantepe Köyü’nde çocuklar tarafındna çevresi kuşatılan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.