Eğitim Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesi, eğitim ve öğretimde kalitenin yükseltilmesi için hazırladığı raporu kitap haline getirecek.

Pınarbaşı Çınaraltı Destan Tesisleri'nde gerçekleştirilen İl Divan Toplantısı'nda konuşan Şube Başkanı Alpaslan Alkış, 28 Haziran'da yaptıkları kongrenin ardından ilçe temsilciliklerini de gezerek, sorunları dinlediklerini hatırlattı.

Ana başlıklar dahilinde tespit edilen ortak sorunlar ve çözüm önerileriyle alakalı hazırlanan dosyaları aldıklarını ifade eden Alkış, son aşamasına gelinen çalışmaları birlikte değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Alkış, "Kahramanmaraş ve ilçelerimizde eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesiyle alakalı sorunlarımız ile çözüm önerilerinden oluşacak olan çalışmamızı ilgili bütün birimlere dağıtmak üzere kitap haline getiriyoruz." dedi.

Üniversite, Afşin, Andırın, Beyoğlu, Çağlayancerit, Ekinözü, Elbistan, Göksun, Pazarcık, Türkoğlu temsilciliklerine ait birim yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda, merkez şube ve ilçe temsilciliklerinin yıllık faaliyetleri ve sezon sonunda yapmayı düşündükleri eylem planları da konuşuldu.n(CİHAN)