Yolsuzluk ve İhalelere Fesat Karıştırıldığı İddiasıyla Savcılık Talimatıyla Sabah Saat 05.00'te Üniversiteye Operasyon Düzenlendi.

Yolsuzluk ve ihalelere fesat karıştırıldığı iddiasıyla savcılık talimatıyla dün sabah saat 05.00'te Adıyaman Üniversitesi'ne operasyon düzenlendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi polislerince düzenlenen operasyonda, aralarında Adıyaman Üniversitesi Genel Sekreteri Gökhan Büyük'ün de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi polisleri, sabah saat 05.00'te, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Adıyaman Üniversitesi Rektörlük binasında bulunan Yapı İşleri Daire Başkanlığı'na operasyon düzenledi. İhaleye fesat karıştırmak ve yolsuzluk iddiaları üzerine polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Yapı İşleri Daire Başkanlığı'nda bulunan çok sayıda evrak ve bilgisayara incelenmek üzere el konuldu. Operasyon kapsamında, İhale Komisyonu'nda yer alan Üniversite Genel Sekreteri ve Yapı İşleri Daire Başkan vekili Gökhan Büyük'ün de aralarında olduğu 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve çalışma ofislerinde de arama yapılıp, bazı evrak ve bilgisayarlarına el konulduğu öğrenildi.

Operasyon ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Doğan Haber Ajansı)