Prof. Dr. Kadir Saltalı ve Prof. Dr. Zekeriya Pak, KSÜ Rektör Yardımcılığına atandı.


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ)'nün yeni Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Saltalı ve İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Pak'ı rektör yardımcılıklarına atadı. Atanan rektör yardımcıları daha önce Dekanlık görevinde bulunmuşlardı.


Rektör yardımcılığına atanan Ziraat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Kadir Saltalı, kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkürlerini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, “KSÜ yönetimi olarak bütün çalışanlarımızla birlikte üniversitemiz bünyesinde çalışma barışını daha da güçlendirerek büyüyen, gelişen, üreten Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize katma değer sağlayan üniversiteyi birlikte inşa edeceğiz.” dedi.


İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı olan Prof. Dr. Zekeriya Pak ise kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkürlerini ifade ederek, “Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek her alanda büyüyen ve gelişen bir üniversite olmak için çalışacağız. İdari görevler bayrak yarışı gibidir. İnşallah devraldığımız bayrağı daha ileri noktalara taşıyacağız.” dedi.


 

Editör: TE Bilisim