Kiler Holding Perkadenler Group 158. Alışveriş Merkezi’ni Kahramanmaraş’ta açtı. Perakende satış sektörünün önde gelen kuruluşlarından Kiler Group, bu gün saat 13.30’da düzenlenen törenle alışveriş merkezi zincirine Kahramanmaraş halkasını da ekledi.

12 Şubat Stadyumu karşısındaki, YİMPAŞ Mağazası’nın kiralanması ile binadan yapılan revizyonun ardından açılan Kiler Alışveriş merkezi, 20 bin farklı ürünü Kahramanmaraş halkının satışına sunacak. Açılışta konuşan Kiler Holding Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler, indirimi ve kaliteyi Kahramanmaraşlılarla tanıştırmak istediklerini belirterek; “Dünyada ekonomik kriz yaşanıyor ve bir çok firma yatırımlarını durdurup, işçi çıkartıyor. Ancak biz Kiler ailesi olarak bu sıkıntılı dönemde durmayıp yatırım yapma kararı aldık ve iki haftada yaklaşık bin insanımıza istihdam sağladık. Bunun yanında, mağazamızdaki 20 bin farklı ürünle Kahramanmaraş halkının huzuruna çıkıyoruz. Biz gittiğimiz her yere hem ucuzluğu, hem kaliteyi götürüyoruz. İnanıyorum ki birkaç gün sonra Kiler farkını yakinen göreceksiniz” diye konuştu.

Öte yandan; Kahramanmaraş halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta, kısa süreli izdiham yaşanırken, açılışta konuşan Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, vatandaşların uzun süren uğultusu nedeniyle sözlerini yarım bırakmak zorunda kaldı. Konuşma yapmak için mikrofonu eline alan Vali Tanılır, sözlerine başladıktan birkaç dakika sonra büyük bir uğultu yaşandı. Bunun üzerine 3-4 defa vatandaşları susmaları konusunda uyaran Tanılır’ın, bu uyarıları da dikkate alınmayınca, konuşmasını keserek açılışı yapmak zorunda kaldı.

Mağazanın açılışını Vali Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ve Kiler Holding Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler birlikte yaparak, hayırlı olması temennisinde bulundular.

Kurdelenin kesilmesinin ardından, vatandaşların mağazaya girmek istemesi nedeniyle kısa süreli izdiham yaşandı. (www.kanal46.com)


YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...




Editör: TE Bilisim