Kahramanmaraş’a gelen Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı İmam Hüseyin Çelik, Osmaniye Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okuyan yaklaşık 10 kadar öğrenci ile birlikte ihracat rakamlarının açıklandığı ve Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın da katıldığı toplantıyı izledi.

Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Meclis salonunda dün gerçekleştirilen toplantı sonrasında yemeğe geçilirken oda binası önünde bir süre sohbet ettiği Başkan Çelik’e Bakan Zafer Çağlayan gülerek; “Sen yine mi buradasın? Beni takip mi ediyorsun?” şeklinde esprili bir söz söyledi. Başkan Çelik ise; “Sayın bakanım, bizler sizleri çok seviyoruz. Siz nerede, biz orada” diye cevap vererek kendisi için hazırlanan pankartları okuttu. Bakan Çağlayan ise bu tablo karşısında çok memnun olarak; “Fıstık gibi başkan” diye konuştu.

Bunun üzerine Başkan Çelik’in yanında bulunan üniversite öğrencileri çiçek verdikleri Bakan Çağlayan’ın boynuna da Osmaniye’nin ünlü yer fıstığından yapılma kolyeyi taktı. Bakan Çağlayan ise boynuna takılan kolyede yer alan yer fıstıklarını tek tek kopararak kendisini izleyen basın mensuplarına ve beraberindeki milletvekili arkadaşlarına ikram etti.

Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Çelik tarafından organize edilen sürpriz karşılama pankartlarında şu sözler yer aldı: "İki gün sonra pazar, değmesin bakan Çağlayan'a nazar, Zafer Çağlayan nerede biz oradayız, Ailemizden biri Zafer Çağlayan bakanım hoş geldiniz." (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim