Ben böyle olacağını biliyordum. Kaçmadım, korkmadım mücadele ettim. Bana katkı veren ve destek sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi

Elbistan için İYİ olacak sloganıyla seçim kampanyası yürüten ve seçimi kaybeden Abdullah Paksoy, değerlendirme toplantısında yaptığı konuşma damga vurur nitelikteydi. 
Özel bir tesiste gerçekleştirilen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Yemliha Özcan, Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, belediye meclis üyeler ve belediye meclis üyesi adayları ile partililer katıldı.
BEN BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORDUM
Paksoy, konuşmasında, “Bu seçimde son üç günde toplumsal bir hareket oldu. Bunun, sosyolojik olarak da araştırılması gerekir. Biz, bunun seçimin son akşamında farkına vardık. Birçok mahallede biz öndeydik. Ama iktidarla yarışamadık. Biz doğruları söyledik ama vatandaşlarımız tercihini iktidardan yana kullandı” dedi
HAYIRLISINI DİLEDİM
Paksoy şöyle konuştu: “Her şeyde bir hayır aramak gerekir. 2014’te de kaybettiğimde de hayırlısını diledim. O zaman seçilen kişinin ne durumda olduğunu tüm Türkiye gördü. Biz, kaybetsek de iyi yoldayız. Çalıştık ama kazanamadık. İnşallah, artık yerel siyasetimiz noktaladık. Yerel siyasete bir daha girmeyeceğim. Artık yerel siyasette görüşmeyeceğiz. Bu dönem de girmeyecektim ama şartlar oluştu. ‘Görevin yapmadı’ demesinler diye ben kendimi feda ettim. Ben böyle olacağını biliyordum. Kaçmadım, korkmadım mücadele ettim. Bana katkı veren ve destek sunan herkese teşekkür ediyorum” düşüncelerine yer verdi.
İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Yemliha Özcan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan’da birer konuşma yaptı.