Lojistik sektörü, teknolojik gelişmelerle birlikte büyük bir ilerleme kaydetmeyi başarmıştır. Bu gelişmeleri yakından takip eden Payam Lojistik, müşterilerine son derece güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Sigortalı taşımacılık hizmeti veren firma, hizmet süresince müşterilerini bilgilendirir. Parça eşya taşıma gibi farklı hizmet seçenekleri sunduğu için uygun fiyatlarla kargo hizmetleri alabilirsiniz. Nihai ürünler, sıvı ürünler, hassas ve geniş ürünlerin tamamı üzerine taşıma faaliyetleri gösterilmektedir.

Lojistik Sektöründe Güven Önemli

Ev, işyeri, hastane gibi alanlardan taşınırken eşyaların zarar görmemesi en önemli kriterdir. Özellikle işyerlerinin kullanmış olduğu cihazların her biri yüksek maliyetlidir. Eşyaların zarar görmesi halinde ekstra masraf çıkacağından, en güvenilir firmalarla çalışmaya özen göstermelisiniz.

Payam Lojistik, sektörün en genç ve donanımlı ekibi ile hizmet vermektedir. Faaliyetlerini yürütmek adına görev alan şoförler ve lojistik personelleri, alanında gerekli eğitimleri almışlardır. Aynı zamanda uzun yıllar hizmet vermesi, firmanın sistematiğinin oturmasını sağlamıştır.

Müşteri ilişkilerine bakıldığında, güvenilir imaj çizmek adına memnuniyete büyük önem verilmiştir. Payam Lojistik, kurulduğu günden bu yana şikayet almayan nadir firmalar arasındadır.

Lojistik Sektöründe Sıfır Risk (Sigortalı Taşımacılık)

Lojistik firmalarının eşyaları teslim aldığı andan itibaren dikkatli davranması çok önemlidir. Bu noktada hizmet alacağınız firmaların güvenli taşıma garantisi vermesine dikkat etmelisiniz. Sektörün işleyişine bakıldığında, sigortasız taşıma yapan firmalar olduğu görülebilir. Bu firmalar güvenilir hizmet sunsalar da kaza, yangın gibi önüne geçilemeyecek durumlarda eşyalarınız için ödeme yapılmaz.

Payam Lojistik;

  • Vermiş olduğu hizmetlerin tamamını sigortalı olarak yürütmektedir.
  • Eşyalarınızın zarar görmesi halinde maddi kaybınız ödenir.
  • Böylece rahatlıkla eşyalarınızı taşıma şirketine teslim edebilirsiniz.

Kargo araçları ve yerleştirme personelleri, güvenli taşımanın kilit noktalarından biridir. Öncelikle firmaların yeterli araç kapasitesi olup olmadığını araştırmalısınız. Sadece geniş araçlarla hizmet veren birçok firmaya gereğinden fazla ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Farklı ebatlarda araçlarla hizmet veren Payam Lojistik, işini titizlikle yapmaktadır. Eşyalar araca yüklenmeden önce zarar görmeyeceği şekilde ambalajlanır. Daha sonra her bir eşya düzenli şekilde araca yerleştirilir. Kargonuz yola çıktığında ve sonrasında müşteri temsilcileri ile iletişime geçerek her zaman bilgi alabilirsiniz.

Amerika 2024 asgari ücret ne kadar? Amerika 2024 asgari ücret ne kadar?