Askeri yetkililerden elde edilen duyuma göre Kayseri'de bir askeri helikopterin kaybolduğu bildirildi... Helikopterle irtibat kesildiği için iletişim kurulamıyor...

Kahramanmaraş'tan kalkan askeri bir helikopterle Kayseri yakınlarında irtibatın kesildiği bildirildi. Kahramanmaraş'tan hareket eden Skorsky helikopterle telsiz bağlantısı yapılamıyor.12.Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı yetkilileri, helikopterle Pınarbaşı yakınlarında telsiz bağlantısının kesildiği bilgisini doğruladı.

Malatyadan Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan askeri helikopterle Pınarbaşı civarında irtibat kesiliyor... Yoğun hava koşulları yüzünden iniş yapmış da olabilir... Pınarbaşı aynı zamanda bir radar istisyonu tüm bağlantıları yönlendiriyor olması olumsuz bir durum olduğunu da ortaya koydu... 11 ayrı Jandarma timinin arama yaptığı da bildirildi

Kahramanmaraş'tan kalkan askeri bir helikopterle Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında irtibatın kesilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kayseri Sağlık Müdürü Dr. Kadir Çetinkara, askeri yetkililerden 112 Acil Servisine ulaşan bilgiler üzerine, Pınarbaşı ilçesine, acil servis ambulansları gönderildiğini bildirdi. (Haber 7 AA)

Bu arada, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Kahramanmaraş'tan kalkan herhangi bir askeri helikopterin bulunmadığını söyledi. (AA)