AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Mart Salı günü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gelerek miting yapacak. Türkiye’de ilçe olarak sadece iki yere gidecek olan Erdoğan’ın katılacağı mitinginin AK Parti’nin Elbistan’da elini güçlendirmesi bekleniyor.

29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde iki dönemdir MHP’li Abdullah Paksoy’un elinde bulunan Elbistan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmak için büyük bir çaba harcayan Ak Parti, Başbakan Erdoğan’ın 10 Mart Salı günü öğleyin katılacağı mitinge büyük umut bağladı.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Sarıkaya; 29 Mart yerel seçimlerinde Kahramanmaraş genelinde seçim yapılacak 62 belediyeye belediyelere talip olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“İktidardaki partimizin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da yaptığı hizmetler ortadadır. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi bir lider ülke haline getirmek için yürüttüğü dış siyaset hepimizin malumudur. Ülkemizde huzur ve istikrarın devamı için, milletimizin refah ve mutluluğu için 29 Mart yerel seçimlerinde Kahramanmaraş olarak iyi bir seçim sonucu yakalamak istiyoruz. Bu amaçla Elbistan ilçemize büyük önem veriyoruz. Elbistan ilçemizde seçimleri alacağımıza da inanıyoruz. Elbistan’ı iyi bilen ve donanımlı bir aday olan Avukat Durmuş Küçük seçimi kazanacaktır. 10 Mart 2009 tarihinde saat 12.00’de Sayın Başbakanımız Elbistan ilçemizde açık hava mitingi yapacaklardır. Sayın Başbakanımızın Elbistan’a sürprizleri olacaktır. 29 Mart seçimlerinden sonra Elbistan ilçemizde çok daha iyi bir belediye iş başına gelerek hizmete başlayacaktır. Bütün hemşerilerimizi Elbistan mitinginde aramızda olmaya davet ediyorum.”

Öte yandan; AK Parti Elbistan Teşkilatı da Başbakan Erdoğan'ın mitingine katılımın yüksek olması için harıl harıl çalışıyor. Kent merkezindeki sabit telefonların otomatik olarak aranması ile AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Bünyamin Kılıç'ın sesinden halk mitinge davet ediyor. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim