Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Mustafa Küçük, Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi İnan Maden’e veda ziyaretinde bulundu.


Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) atama kararnamesiyle Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na tayin edilen Mustafa Küçük, Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi İnan Maden’i ziyaret ederek vedalaştı.


Kahramanmaraş’tan birbirinden güzel anılarla ayrıldığını ifade eden Başsavcı Küçük, “3 yıl boyunca bu güzel şehrin insanlarına hizmet etmeye çalıştık. Tüm meslek hayatımız boyunca olduğu gibi, burada da insanlarımızın adli hizmetlerden en iyi şekilde faydalanması için gayret gösterdik. Bu süreçte basınımızın desteğini de her zaman yanımızda hissettik. Kahramanmaraş’tan güzel anılarla ayrılıyorum. Elbette ki bu bir kopuş değil, her zaman buradaki dostlarımızla, arkadaşlık bağımız sürecek. Kahramanmaraş’ı ve buranın güzel insanını unutmayacağım” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Maden ise, “Başsavcımız güler yüzü ve samimiyetiyle hepimizin sevgisini kazanmış değerli bir insan. Kendisini tanımış olmak, aynı şehirde görev yapmış olmak bizim için büyük bir mutluluk. Elbette ki bu ayrılık bizi üzüyor. Ancak kendisini hiçbir zaman unutmayacağız. Başsavcımıza bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.(İHA)