Türkiye’nin en çok takip edilen 12 Blogger’i Nisan ayının sonunda Kahramanmaraş’a gelecek.


Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ertuğrul Kazancı,  ayın sonunda çok önemli bir faaliyetleri olacağını en çok önem verdikleri etkinliklerden biri olduğunu ve en fazla takip edilen Blogger’lerin şehre geleceklerini belirtti. Kazancı ‘’Artık seyahatler, turistik faaliyetler internet üzerinden takip edilir ve insanlar nereye nasıl gideceğine karar veriyor. Burada da en etkin Bloggerler  yani insanlar sürekli Blogları takip ediyor. Blogger’lerin gezginlerin gittiği yerleri inceliyorlar hoşlarına giden gitmek istedikleri yerleri tercih ediyorlar. Nisan ayının sonunda Türkiye’de çok takip edilen 12 tane Blogger’i Kahramanmaraş’a getireceğiz ‘’dedi


 


 Blogger’lere bir gezi programı düzenlediklerini söyleyen Ertuğrul Kazancı, Kahramanmaraş’taki önemli turizm varlıklarını ziyaret edeceklerini söyledi.


 ‘’Bunları fotoğraflayacaklar ve internette paylaşacaklar. Yani yüz binlerce insan Kahramanmaraş’a biranda ulaşacak. 3 günlük bir program yapacağız. Şimdi onunla ilgili rota seyahat güzergahı konaklamalar yollar gibi organizasyonları yapıyoruz ‘’ diyen Kazancı, kendileri için çok önemli bir organizasyon olduğunu kaydetti. Özellikle interneti yoğun kullanan jenerasyonun tatil tercihlerini direkt etkileyebilecek bir etkinlik olduğuna dikkat çeken Kazancı, özellikle turizm sektörü için faydalı bir çalışma olacağını aktardı.


 

Editör: TE Bilisim