Kahramanmaraş – Osmaniye karayolu üzerindeki Aksu Mahallesi’nde bulunan Gönen iplik fabrikasında meydana gelen silahlı kavgada bir kardeş hayatını kaybetti, diğeri ise ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; gece saat 22.00 sıralarında 4 kişi arasında henüz nedeni bilinmeyen bir konudan dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Faik Aygün (24) tabanca ile vurularak olay yerinde öldürüldü. Kardeşi 35 yaşındaki Mehmet Aygün ise ağır yaralı olarak Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Aygün’ün kendisini vuran kişinin kardeşi olduğunu söylediği iddia edildi.

Olaydan sonra firar eden iki kişinin olayda ölen ve yaralanan kişilerin kardeşleri olduğu da öne sürülürken, aslen Şanlıurfa ilinden olan kardeşlerin neden kavga ettikleri araştırılıyor. (Ajanslar, www.kanal46.tv)

SON DAKİKA GELİŞMESİ: 15.05.2008 Saat:11.55- Olayla ilgili olarak polis tarafından yakalanan S. A. (39) ve kardeşi S.A. (28) kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmediler. İki kardeşin sorgusu ve olayla ilgili soruşturma sürüyor...
Editör: TE Bilisim