Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 2 bin 500 mezun öğrencisini uğurladı. Öğrenciler mezuniyet coşkusunu yaşarken aileleri de bu mutluluğa ortak oldu.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde açılış konuşmasını yapan KSÜ Rektörü Prof. Dr. A. Nafi Baytorun, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinliklere verdikleri önemin altını çizdi. Mezun olarak hayata atılan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Baytorun, “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışma alanınız ne olursa olsun, aklı hakim kılan anlama, sorgulama, irdeleme, yorumlama ve sağlıklı sentez yapabilme yeteneklerinizi kullanınız.” dedi. Daha sonra konuşan Kahramanmaraş Valisi M. Niyazi Tanılır da, eğitimin yaşam boyu bir süreç olduğunu belirterek, mezun olan öğrencilerin kendi alanlarında en iyi olabilmek için çalışmalarını istedi ve yabancı dil açıklarını da mutlaka kapatmaları gerektiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından fakülte ve meslek yüksekokulu mezunlarından dereceye girenler ödüllendirildi. Tören öğrencilerin kep atmasıyla son buldu. (Ajans 46 - www.kanal46.com)





DİKKAT! HABERİN İZİNSİZ KULLANILMASI HALİNDE YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR!

(YASAL VE MANEVİ UYARI: Bu sayfada yer alan haber ve fotoğrafların tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Aksine davranış, kanunen cezayı gerektirdiği gibi; aynı zamanda emek hırsızlığıdır ve hakkımızı helal etmiyoruz.)