Ramazan Ayı boyunca mahalle sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşlarla sohbet eden, sıkıntılarını dinleyen Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır ve beraberindeki heyet toplantılarına Erkenez Mahallesinde devam etti. Mahalle Muhtarı Yılmaz Şahan, vatandaşlar ve çocuklar tarafından sevgi ile karşılanan Vali Tanılır mahalle sakinleri ile tek tek selamlaştı.

Ömer’ül Faruk Camii avlusunda gerçekleşen toplantıda Mahalle Muhtarı Yılmaz Şahan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgi veren Şahan katılımlarından dolayı Vali Tanılır ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, beraberinde bulunan İl Müftüsü Bekir Gülce, Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas, Sağlık Müdürü Reha Hüdayioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Basri Can, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sadettin Yıldız, Sosyolog Abdülhamit Dönmez’i vatandaşlara tanıtarak ziyaretin amacının mahalle sakinlerinin ile sohbet etmek ve sıkıntıları dinlemek olduğunu söyledi. Sıkıntılarını dile getiren mahalle sakinlerine toplantıda bulunan kurum müdürleri tarafından gerekli bilgiler verildi. Toplantının sonunda çocuklarla sohbet eden Vali Tanılır çocuklara kitap ve oyuncak hediye etti. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim