İntihar eden Albay Kırca'nın silah arkadaşı canlı yayında çıldırdı. Emekli Albay Abdülkerim Kırca'nın intiharının yankıları sürüyor.
Bilindiği gibi, Kırca'nın intiharına gerekçe olarak, PKK itirafçısı Abdulkadir Aygan'ın açıklamaları gösteriliyordu. Aygan'a en sert tepkiyi Kırca'nın silah arkadaşı emekli Albay Aziz Ergen gösterdi.
Mehmet Ali Birand'ın hazırayıp sunduğu Kanal D'De yayınlanan 32. Gün'e konuşan Ergen, Doğu ve Güneydoğu'da mehmetçiklerin kopan bacaklarını ve kollarını gördüğünü söyleyerek, bir tane bile PKK'lının bu halde olmadığını ifade etti.
Konuşmasında oldukça duygusal anlar yaşayan Ergen, PKK itirafçısı Aygan'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine adeta çıldırdı. Ergen, şu anda yurtdışında yaşayan ve beş çocuk babası Aygan'a seslenerek "Eğer birazcık namusu ve şerefi varsa o da kafasına sıkar. Doğu ve Güneydoğu'da dökülen kanlarda onun da parmağı var" dedi.
Mynet
'Namusu, şerefi varsa o da kafasına sıkar!'

YORUM EKLE
1
'Babamın evden gidişini unutamıyorum'
2
Meclis 246 kamera ile izlenecek
3
Okullarda tatil zili çaldı
4
Doğal gaz akışı normal düzeye döndü
5
''Vücutta emilebilen stentler'' kullanıma hazır...
6
Dikkat! Bu virüs, cebinizi yakıyor!
7
AB'den 10 bin Avro hibe desteği
8
Poyraz'a görkemli karşılama
9
Ergenekon'da 3 sanık tahliye edildi
10
CHP'nin seçim bürosu bugün açılıyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:31

GÜNEŞ
06:51

ÖĞLE
12:49

İKİNDİ
16:03

AKŞAM
18:36

YATSI
19:51
SIRADAKİ HABER