AK Parti binasında Başbakan Erdoğan'ın çalışmalarını takip eden gazeteciler kendi aralarında şakalaşırken, gözlerine inanamayıp apar topar haber yapmaya koştular...

AK Parti Genel Merkezi'nde bulunan gazeteciler Ankara'da bulunan silahlar ve yapılan kazılarla ilgil şaka yapıp, "ister misiniz burayı da kazsınlar?" diye şakalaşıp gülüşürken, şakaları gerçeğe dönüşünce şoke oldular.

CNN Muhabiri Serhat Akçakale, gazeteciler olarak "Şimdi ister misiniz AK Parti'nin bahçesinde de kazı çalışması yapılsın ve silahlar aransın" diye şakalaşırken Ak Parti Genel Merkezi'nin karşısına gelen emniyet güçleri kazı çalışmalarına başlayınca herkesin şaşırdığını anlattı.

Başbakan Erdoğan'ın kafasını uzatsa görebileceği bir mesafede, binanın karşısında Atatürk Orman Çifliğine ait Saklı Bahçe'de yapılan kazı çalışmaları haberini önce şaka sanan gazeteciler daha sonra koşa koşa kazı yapılan yere gittiler... Gazeteci Serhat Akçakale koşarak olay yerine giderken CNN Haber Merkezi kendisini canlı yayına aldı. Nefes nefese canlı yayına katılan muhabir olan biteni anlatabilmek için büyük efor sarf etti.

(Haber 7)