Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası'nın bugün yapılan olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan İhsan Kurtar yeniden başkan seçildi.

1982'den bu yana oda başkanlığı görevini sürdüren ve bundan önceki seçimleri rahat bir şekilde kazanan ve çoğu zaman karşısına aday bile çıkmayan İhsan Kurtar bu kez karşısına çıkan adayın çok iyi çalışması nedeni ile seçimi sadece 35 oy farkla kazanabildi.

İHSAN KURTAR GÜVEN TAZELEDİ

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odasının genel kurulunda kazanan taraf mevcut başkan İhsan Kurtar oldu

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanlığına bağlı odalarda seçim heyecanı Terziler ve Konfeksiyoncular Odası ile devam etti.

İki adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan İhsan Kurtar üyelerinin güvenini kazanarak yeniden Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odasının Başkanı seçildi

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanlığı konferans salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Sandalyeciler Odası Başkanı Mehmet Geçkil yaptı.

530 üyesi bulunan Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odasının genel kurulunda 15 maddelik gündemin okunmasının ardından seçimlere geçildi.

5 oyun geçersiz sayıldığı kongrede toplam 456 üye oy kullandı. Buna göre mevcut başkan İhsan Kurtar 243 oy alırken, genç başkan adayı Serdar Çiftçioğlu 208 oy alarak seçimi kaybetti.

Oylamaya göre Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı İhsan Kurtar yeniden başkan seçilmiş oldu.

YENİ YÖNETİM KURULU ŞÖYLE:

İhsan Kurtar (BAŞKAN)

Haydar Kasapkaraoğlan

Nuri Bertizlioğlu

Ali Yolay

Mete Sezer

Selahattin Poyraz

Niyazi Demir (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim