Kahramanmaraş Belediye Meclisi tarafından Kahramanmaraş Valiliği görevinden geçtiğimiz yıl Adana Valiliği’ne atanan İlhan Atış’a Fahri Hemşehrilik Beratı verildi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Adana Valisi İlhan Atış’a Fahri Hemşehrilik Beratını makamında takdim etti. Belediye Başkanı Poyraz; şunları söyledi: “Belediye Meclisimizin almış olduğu kararla “Fahri Hemşehrilik Beratı”nı Sayın Valimiz İlhan Atış’a takdim etmekten mutluluk duyuyorum. Görev süresince sıcak, sempatik ve kendisine yakışır tutumundan dolayı Sayın Valimiz İlhan Atış’a teşekkür ederim. Sayın Valimiz görev süresince çalışmalarımızda her zaman bize destek oldular. Kahramanmaraş’ın çehresini değiştirebilecek projelerde belediyemize katkı sağlayarak Kahramanmaraş’a adeta iz bıraktılar. Biz de Belediye Meclis üyelerimizin oy birliği ile almış olduğu kararla “Fahri Hemşehrilik Beratı”nı Sayın Valimiz İlhan Atış’a takdim ediyoruz.”

Hemşehrilik beratını alan Vali İlhan Atış ise yaptığı konuşmada, duygularını şöyle dile getirdi: “Kahramanmaraş’ta görev yapmaktan, bu içtenliği sizlerle paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bir kamu görevlisi ve devlet adamı olarak hizmet ettiğim ilin insanları tarafından böylesi güzel bir ödülle onurlandırılmak, taçlandırılmak, herhalde alınabilecek en büyük ödüldür. Görev yapılan yerde hoş bir seda bırakabilmek çok önemlidir. Kahramanmaraş’ta, sevgi temelinde buluştuğum çok güzel bir 4 yıl geçirdik. Kahramanmaraş’lıların fahri hemşehrisi olmaktan eşim ve ailem adına son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum, bundan sonra da bir Fahri Kahramanmaraş’lı olarak gittiğim her yerde Kahramanmaraş için çalışacağım.” (www.kanal46.tv)