Kahramanmaraş’ta İl Tarım müdürü olarak yaklaşık 5 yıldan bu yana görev yapan Ahmet Şahin Nevşehir İl Tarım Müdürlüğüne atandı.

Hakkari’de başarılı bir şekilde görev yapan Mehmet Gündoğdu ise Kahramanmaraş’a atandı. Atamalar bu günkü resmi gazetede yayımlandı.

İl Tarım Müdürü Ahmet Şahin'in Nevşehir'e tayini ile yerine atanan Mehmet Gündoğdu'nun önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş'a gelerek görevine başlaması bekleniyor

Kent kamuoyunda pek gözükmeyen ve 5 yıl kadar Kahramanmaraş’ta İl Tarım Müdürü olarak görev yapan Ahmet Şahin’in Nevşehir’e atanması ile Tarım İl Müdürlüğünde hareketli saatler yaşanmaya başladı.

Kahramanmaraş kamuoyunda son dönemde Piserro markası ile tanınan Sanayici Ali Rıza Kısakürek ile yaptığı tartışma ile tanınan Ahmet Şahin’in yerine atanan Hakkari Tarım İl Müdürü Mehmet Gündoğdu ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.

Gazeteci Mehmet Taş’ın telefonla arayarak görüştüğü yeni Tarım İl Müdürü Mehmet Gündoğdu’nun Hakkari ilk görev yeridir.

Önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’a gelerek yeni görevine başlaması beklenen Gündoğdu, Hakkari’de yaptığı etkinliklerle tanınıyor.

Mehmet GÜNDOĞDU Kim?

06.02.1966 yılında Konya İli Çumra İlçesinde doğdu. 1992 yılında Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünde tamamladı. 2005 yılında Hakkari İl Müdürlüğüne, İl Müdürü olarak atandı. Evli,2 çocuk babasıdır. (Kaynak: Maraş Gündem)