KAHRAMANMARAŞ TOBB FEN LİSESİNDE ÇALIŞMALAR SONA ERDİ
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü, TOBB Fen Lisesinde bir süredir devam eden güçlendirme faaliyetlerini tamamladı. Bina güvenliğini en üst seviyeye çıkaran ekipler, okul binasını eğitim öğretime hazır hale getirdi. Binaların fiziki yapısını güçlendiren bu süreçle birlikte okul yönetimi de derslerin başlaması için gerekli tüm hazırlıkları bitirdi.

AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı 5 Ekim'de Toplanıyor
AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı 5 Ekim'de Toplanıyor
İçeriği Görüntüle

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİNADA İNCELEME YAPTI
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Akif Bulut, çalışmaları yerinde görmek amacıyla okulu ziyaret etti. Yetkililer, binanın genel durumunu ve sınıfları detaylıca inceleyerek yapılan işlemler hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından il müdürlüğü, okulun fiziki açıdan güvenli bir şekilde öğrencileri karşılayacağını teyit etti.

ÖĞRENCİLER 5 EKİM PAZARTESİ DERSBAŞI YAPIYOR
İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yaptığı resmi bilgilendirmeye göre Kahramanmaraş TOBB Fen Lisesi, 5 Ekim Pazartesi günü kapılarını açıyor. Binaların yenilenen yüzüyle birlikte öğrenciler, haftanın ilk gününden itibaren güvenli ve modern bir ortamda derslerine devam edecek.