Belediyenin başkandan sonra gelen en etkin müdürlüğü olan basın yayın şube müdürlüğü daha önceki teşkilat şemasında Kültür Daire Başkanlığına bağlaydı. Başkan Güngör’ün yeni teşkilat şemasını oluştururken, basın yayını Genel Sekreterliğe bağladığı görüldü. Belediyenin dışa dönük tüm işlerinin geçtiği, kent basını ayrıca, ulusal ve uluslararası basın kuruluşları ile etkin bağlantı kuran müdürlük, bundan sonra Başkan Güngör’ün direk talimatı ile hareket edecek konuma getirildi.
HAFTA SONU MESAİSİ
Kadro değişikliğini geniş bir zaman dilimine yayarak yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, önceki gün akşamüzeri 3 önemli değişiklik yapmıştı. Cumartesi günü tüm mesaisini değişikliklere ayıran Başkan Güngör’ün müdür değişikliği de böylece yavaş yavaş gerçekleşiyor.
İKİ DAİRE BAŞKANI DEĞİŞTİ, BİR MÜDÜR MEMUR OLDU
İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Yasin Havan görevinden alınarak yerine Fikret Gültekin getirildi. Dış ilişkiler Daire Başkanı Yavuz Kamalak’ta görevinden alınarak yerine Erdoğan Emrah Hatunoğlu getirildi. Daha önce daire olan Başkan Güngör’ün talimatı ile müdürlüğe düşen Muhtarlık işleri müdürlüğü ise kapatıldı. Müdürü olan Muzaffer Türk ise düz memur oldu. Listede önemli değişikliklerin ise geleceği öğrenildi.
İKİ DAİRE BAŞKANI MÜDÜR OLDU
Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görev yaparken görevinden alınan Yavuz Kamalak’ın, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında Yazılım ve Analiz Şube Müdürlüğüne verildiği öğrenildi. Yine İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı olarak görev yaparken görevinden alınan Yasin Havan ise aynı başkanlığın Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürü oldu.