Galatasaray- Başakşehir maçının oynandığı esnada Elbistan ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi yaşamını yitirdi. Elbistan ilçesinde teyzesiyle tartışan şahsın etrafa av tüfeğiyle ateş açması sonucu saçmaların isabet ettiği teyze hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Çevreye rast gelen ateş eden şahsa müdahale etmek isteyen polisler de tüfekten çıkan saçmaların hedefi oldu. Polisler, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

NEDENİ BELLİ DEĞİL
Olay, Kümbet Mahallesi Nar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, cadde üzerindeki bir evde F.E. (27) ile 52 yaşındaki teyzesi Urbiye Demir arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. F.E. tartışmanın ardından evden ayrıldı. Tekrar olayın yaşandığı eve dönen F.E., olay yerine yakın bir yerdeki bir ticari taksiye henüz bilinmeyen bir nedenle ateş etti.
RAST GELE ATEŞ AÇTI
Ticari taksiye art arda ateş eden şüphelinin tüfeğinden çıkan saçmalar, olaydan habersiz bir şekilde yolun karşısına geçmek isteyen 13 yaşındaki S.A.’ya isabet ederek yaralanmasına neden oldu. Ağır yaralanan çocuk, 112 Acil Servis’e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saçmaların isabet ettiği ticari taksi ise kaçarak kurtulmayı başardı.
POLİSLERE DE SIKTI
Silahlı saldırı ihbarını üzerine bölgeye çok sayıda resmi ve sivil polis aracı sevk edildi. Bu sırada olayın tartışmanın yaşandığı Nar Caddesi’ne geçen şüpheli, etrafa ateş etmeye başladı. F.E.’nin tüfeğinden çıkan saçmalar, fenalaştığı için çağrılan ambulanstaki 52 yaşındaki teyzesi Urbiye Demir ve 36 yaşındaki E.D.’ye isabet ederek yaralanmasına neden oldu. Şüpheliye müdahale etmek isteyen polisler de saldırganın hedefi oldu.
POLİSLER YARA ALMADI
Ekip otosuna çok sayıda saçma isabet ederken polisler, olaydan yara almadan kurtuldu. Saldırganın yakalanmasının ardından yaralılar Urbiye Demir ve E.D., 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Demir, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer 2 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
KİMSEYİ YAKLAŞTIRMADI
Polis ekipleri, olayın ardından çevreyi güvenlik çemberi altına alarak kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerinde şahsın tüfeğine ait 1 adet boş şarjör ve 1 adet de dolu şarjör ele geçirildi. Şüphelinin aracında da çok sayıda dolu fişek bulundu. Teyzesini öldürüp 2 kişiyi de yaralayan F.E., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlatıldı.
KAZADA 7 KİŞİ YARALANDI
Kahramanmaraş'ta Kayseri çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Piri Reis Mahallesi Kayseri çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Şefre B. yönetimindeki 46 AAB 051 plakalı otomobil ile Ümmet B. yönetimindeki 46 DU 842 plakalı otomobil kavşakta kafa kafaya çarpıştı.Kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edilirken, yaralılar tedavi için çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada 7 kişinin yaralandığı, 46 DU 842 plakalı otomobilde bulunan Ümmet B. ve İ.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
1 AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI
Kahramanmaraş’ta iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 5 kişi yaralandı. Kaza, Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun 5’nci kilometresinde meydana geldi. Şefre B. idaresindeki 46 AAB 051 plakalı otomobil kavşaktan ‘U’ dönüşü yaparken karşı yönden gelen ve Kayseri istikametine seyir halinde olan Ümmet B. idaresindeki 46 DU 842 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Her iki araçta da büyük hasar meydana gelip hurdaya dönerken otomobillerden birisi takla atarak devrildi. Devrilmenin etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sıkışan 3 kişiyi, AFAD ve itfaiye ekiplerince otomobilin kapıları kesilerek çıkartıldı. Diğer otomobilde ise 2 kişi yaralandı, yaralılardan birisinin bilinci açık, diğerinin ise bilinci kapalı şekilde Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildiler. Otomobilden kaza sonrası iki köpek ise yara alamadan çıkarıldı. İlk belirlemelere göre 1’i ağır 5 kişinin yaralı olduğu kazayla ilgili polis soruşturma başlattı
KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN CANINDAN OLDU
Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçen yayaya otomobil çarptı. Yaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Onikişubat ilçesi İstiklal Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 46 ABL 724 plakalı otomobil, yaya geçidinden karşıya geçen 45 yaşındaki E.K.'ya çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
HABER- DERLEYEN: KANAL 46-ÖZEL HABER