Valilikten yapılan açıklamada, ilçe kaymakamlıklarının aldığı kararlar doğrultusunda Göksun ilçesinde tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime ara verildiği bildirildi.
Onikişubat ilçesinde ise rakımı yüksek kırsal mahallelerde bulunan okullarda eğitime ara verildi. Tatil kapsamına alınan bölgeler arasında Ilıca, Kale, Büyük Sır, Döngele, Suluyayla ve Tekir yer aldı.
Andırın ilçesinde Geben ve Altınyayla mahallelerindeki okullar,
Ekinözü ilçesinde kırsalda taşımalı eğitim yapan okullar,
Elbistan ilçesinde Karamağara, Karahasanuşağı ve Gücük mahallelerinde taşımalı eğitim yapılan okullar,
Türkoğlu ilçesinde ise Murat Çakıroğlu İlkokulu ve Ortaokulu yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süreyle tatil edildi.
Öte yandan, Kahramanmaraş il genelinde beklenen yağışların ağırlıklı olarak yağmur ve yer yer karla karışık yağmur şeklinde olacağı, eğitim öğretimi engelleyecek genel bir olumsuzluk bulunmadığı belirtildi. Bu nedenle il genelinde eğitim öğretime normal şekilde devam edileceği ifade edildi.





