Kahramanmaraş Dahil 81 İlde yeni Dönemi Başlıyor
Kahramanmaraş Dahil 81 İlde yeni Dönemi Başlıyor
İçeriği Görüntüle

MHP, 31 Mart yerel seçimleri için Kahramanmaraş'ta Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde Belediye Başkan adaylarını belirledi.

EKİNÖZÜ İLÇESİNDE MHP'NİN ADAYI: HARUN ŞAHİN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde Belediye Başkan adayını açıkladı. Partinin tercihi, Ekinözü Belediye Başkanlığı için Harun Şahin oldu. MHP'nin bu stratejik seçimi, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik hazırlıklarını sürdürdüğünü gösteriyor.

NURHAK İLÇESİNDE MHP'NİN ADAYI: İSMET GÖKSU

MHP, aynı zamanda Nurhak ilçesindeki Belediye Başkan adayını da kamuoyuna duyurdu. Nurhak Belediye Başkanlığı için MHP'nin adayı, İsmet Göksu oldu. Göksu, partisinin güvenini kazanarak Nurhak ilçesindeki seçim mücadelesine öncülük edecek.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kahramanmaraş'taki bu aday tercihleri, yerel seçim atmosferini daha da kızıştırırken, diğer partilerin aday belirleme süreçlerini de merakla bekleniyor.