Yeni harita yayımlandı: Haritada Kahramanmaraş ‘sarı’ya boyandı Yeni harita yayımlandı: Haritada Kahramanmaraş ‘sarı’ya boyandı

Kahramanmaraş'ta yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, bugün korku dolu anlara sahne oldu. Pompalı tüfekle hastaneye giren bir kadın, sağlık çalışanlarını rehin alarak büyük bir paniğe neden oldu.

SALDIRGANIN "BENİ PATLATACAKLAR" TEHDİDİ KORKU YARATTI

Olay, hastanedeki doktor ve hemşirelerin silahın namlusu karşısında kaldığı anlarla başladı. Kadının "Beni patlatacaklar" diyerek tehditler savurması, hastane personelinin büyük bir panik yaşamasına yol açtı. Çaresizlik içinde çığlık atan sağlık çalışanları, kadını ikna etmeye çalıştı ancak bu çabalar sonuçsuz kaldı. Pompalı tüfekle rehin alınan personel, hayatlarının tehlikede olduğu bu anlarda çaresizce olayın sonlanmasını bekledi.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Hastane güvenlik görevlileri ve polis ekipleri, kadının bir anlık dalgınlığından faydalanarak onu etkisiz hale getirdi. Güvenlik güçleri, saldırganı yere yatırarak silahını elinden aldı ve daha büyük bir tehlikenin önüne geçti.

YARALANMA OLMADI, ŞOK YAŞANDI

Olay sırasında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, hastane personeli ve olaya tanık olan hastalar büyük bir şok geçirdi. Saldırgan kadının gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.