Acı haber üst üste geldi: Kahramanmaraşlı genç üniversiteliler vefat etti
Acı haber üst üste geldi: Kahramanmaraşlı genç üniversiteliler vefat etti
İçeriği Görüntüle

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, bu yıl Ramazan ayının bereketini Türkiye genelindeki 25 bölge müdürlüğü aracılığıyla paylaşıyor. Gaziantep Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Kahramanmaraş, bu büyük dayanışma ağının en önemli merkezlerinden biri haline geliyor. Vakıf medeniyetinin temel taşı olan yardımlaşma bilinci, kurulan bu sofralarla asırlar öncesinden bugüne köprü kuruyor.

BİNLERCE VATANDAŞ AYNI SOFRADA BULUŞUYOR

Ramazan ayının manevi iklimini güçlendirmeyi hedefleyen organizasyon, ihtiyaç sahiplerinden öğrencilere kadar geniş bir kitleyi ağırlıyor. Paylaşmanın ve dayanışmanın en somut örneği olan bu iftar programları, şehrin sosyal dokusuna katkı sağlıyor. Yetkililer, Ramazan boyunca sürecek bu ikramlarla binlerce kişinin gönlüne dokunmayı planlıyor.

KAHRAMANMARAŞ İFTAR NOKTASI BELLİ OLDU

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş’taki iftar noktasını vatandaşların en kolay ulaşabileceği merkezi bir konumda belirledi. Şehirdeki iftar çadırı, Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi yanındaki Hz. Yunus Camii arsası içerisinde hizmet verecek. Ramazan ayı boyunca kapılarını açık tutacak olan bu nokta, her akşam sıcak yemek servisiyle vatandaşları misafir edecek.