Kahramannmaraş’ın önde gelen simalarından Arifoğlu ailesinin yakışıklı oğlu Mustafa ile Yeter ailesinin güzel kızı Yasemin dünya evine girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Ahmet ve Nilgün Arifoğlu’nun oğlu Mustafa ile Mehmet ve Hayriye Yeter’in kızı Yasemin dün akşam Duygu Düğün Salonu’nda yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (KMESOB) eski Başkanı Abdulkadir Arifoğlu’nun yeğeni olan Mustafa ile Yeter ailesinin güzel kızı Yasemin’in düğün töreni oldukça görkemli oldu.

Aynı zamanda Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Arifoğlu’nun da kuzeni olan Mustafa’nın düğün töreni, saat 19.00’da başladı. Arifoğlu ve Yeter ailelerinin sevenlerinin büyük ilgi gösterdiği düğünde, halaylar çekilip doyasıya eğlenildi.

DÜĞÜN, POYRAZ VE GÜVENÇ’İ BİRARAYA GETİRDİ

Mustafa ile Yasemin’in düğün töreni siyaset ve esnaf dünyasının birçok tanıdık simasını da bir araya getirdi. Belediye eski Başkanlarından ve Ak Parti 22. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ali Sezal’ın da katıldığı düğün töreninde, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Dt. Sıtkı Güvenç yan yana geldi.

Uzun süre birlikte sohbet eden Poyraz ve Güvenç, iki rakipten çok iki dost görüntüsü verdiler. Poyraz ve Güvenç, seçim yarışında da birbirlerine başarı dileyerek, kent için hayırlısı olması temennisinde bulundular. Düğüne, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Beşen-2 ve 1 ile bazı siyasiler ile çok sayıda esnaf ve mahalle muhtarı katıldı.

Biz de Kanal 46 olarak Mustafa ve Yasemin’e bir ömür mutluluklar diliyor, Arifoğlu ve Yeter ailesine de her günlerinin düğün tadında geçmesini temenni ediyoruz. (www.kanal46.com)