Sümer Mahallesi sakinlerinden Erdal ve Ayşe Evran çiftinin biricik oğulları Ali, Barbaros Mahallesinden Hasan ve Mürüvet Gündeş çiftinin güzel kızları Ayşe ile düzenlenen törenle nişanlandı.

Kahramanmaraş'ın yakışıklı gençlerinden Ali Evran, yine şehrin güzel kızlarından Ayşe ile Barbaros Mahallesindeki kendi evlerinde düzenlenen sade bir törenle evliliğe giden yolda ilk adımı atarak nişanlandılar.

Genç çiftlerin nişan yüzüklerini takan Ali Evran'ın Büyük Babası Ali Evran her iki gence mutluluklar diledi. Nişan törenine katılan davetlilerden her iki genç için dua etmelerini isteyen Evran, gençlerin ellerini çabuk tutması temennisinde de bulundu.

Barbaros mahallesinde düzenlenen nişan törenine Ali ve Ayşe'nin dost ve akrabalarının yanı sıra komşuları da büyük ilgi gösterdi.

Davetliler orkestranın çaldığı oyun havaları ile baharın ilk günlerinde kurtlarını dökerken, bazen de dans havası ile hüzünlendiler.

Dans müziği çalarken bazı gençlerin duygulu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Nişan töreni her iki ailenin gözlerinden okunan mutluluğu ile sona ererken, düğünün de en kısa zamanda yapılması temennisinde bulundular.

Nişan töreni gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Nişan töreninin sona ermesinden sonra hatıra fotoğrafı çektiren her iki ailenin akraba ve dostları, bu mutlu günü adeta ölümsüzleştirdiler. (Memleket Gazetesi / www.kanal46.com)