Ünlü Modacı Berrin Akyüz'ün Cihangirdeki Moda evinde Serhat Kaynarpınar, Best Model Of The Word’de başarısı bulunan manken İbrahim Gayberi ve yakışıklı manken Okan Canbolat gibi bilinen birçok model birlikte basına poz verdi.


Cihangir'de nostalji rüzgarı estiren Modacı Berrin Akyüz Modeller ve Mankenlerle eğlenceli bir tanıtım yaptı. Model Okan Canbolat sevilen Modacıyla ilgili olarak; “Tanımaktan çok memnun olduğum ve enerjisine hayran kaldığım birisi, tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyacağım” dedi.


MODA ÇEKİMİ İÇİN GÜN SAYIYORLAR


Show Tv yemekteyiz ile ününe ün katan yakışıklı manken Serhat Kaynarpınar ve çok yakın dostu, genç Manken Okan Canbolat çok yakın bir süre sonra, Moda çekimi için bir araya gelecekler.


Moda çekiminde ünlü birçok modacının yüzü olan genç ve başarılı Manken Serhat Kaynarpınar, Moda çekimi için yakın dostu ve meslektaşı, yakışıklı Manken Okan Canbolat'la çalışmaktan büyük keyif alacağını, onunda işinde kendisi kadar başarılı bir manken olduğunu belitti.


Bu camiadaki bazı kişiler gibi kıskançlık yapmadıklarını söyleyen yakışıklı manken Okan Canbolat ise birbirleriyle hem yakın iki dost ve iyi ikili olacaklarının altını çizdi. Yakışıklı Manken Canbolat 'Her zaman iş dışında da kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım Serhat Kaynarpınar benim için çok değerli bir dosttur” dedi.