Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Köprüağzı Demirciler Köyü’nde yaşayan ve çiftçilik yapmakta olan Nihat-Seval Gökpınar çifti, 7 yaşındaki oğulları Ozan Can’a dillere destan olacak şekilde görkemli bir sünnet düğünü yaptı.

Gökpınar ailesinin 2’si erkek, 1’i kız olmak üzere 3 çocuğunun en küçüğü olan Ozan Can’ın kirveliğini ise aynı köyde yaşayan akrabaları Ebru-Serdar Gökpınar çifti yaptı.

Düğün için yaptırılan davetiyede; “Biricik oğlumuz Ozan Can diyor ki; Ailemin küçük oğluyum, babamın sağ koluyum, hey büyüklerim, ben de adam oluyorum. Laf aramızda biraz da korkuyorum. Bu mutlu günüme sizleri de bekliyorum” diyerek erkekliğe ilk adımı atan Ozan Can’ın heyecan ve mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Bin 500'a aşkın davetlinin katıldığı ve bol miktarda yemekli ikramların yapıldığı sünnet düğününde yine yaklaşık bir ton kadar et tüketildi.

Kızarmış tavuk, pilav, et sote, ızgara, içecek ve meyve çeşitlerinden oluşan menüye sahip sünnet düğününün ikram hizmetlerini ise önceden anlaşılan bir şirket elemanları gerçekleştirdi. Yakın arkadaşının oğlunun bu mutlu gününe katılan Berber Şaban Uçar tarafından da çiğ köfte yoğrularak “Böyle olur ağaların düğünü” dedirten sünnet düğününde konuklara ikram edildi.

Düğüne katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden Gökpınar çifti ise konuklarla tek tek ilgilendi. (www.kanal46.com)