İngiltere’de papazın önünde “evet” demeye hazırlanan çiftin nikahı, şahidin yüzüğü düşürmesiyle bir süre ertelendi. Törene katılan herkes yüzüğü bulmak için seferber oldu.


İngiltere’nin Surry kentinin Redhill kasabasında hayatlarını birleştirmek için kilise töreninde papazın önüne gelen Elizabeth Gray ile Lewis Aubrey çifti “evet” demek üzereyken hiç ummadıkları bir “kaza”nın kurbanı oldu.


Nikah şahitlerinden biri elinde özenle tuttuğu yüzüğü düşürünce gelin, damat, rahip dahil düğün davetlileri hummalı bir “arama” çalışmasına başladı.


Dakikalarca süren aramalara rağmen yüzük bulunmayınca nikahı devam ettirmek için gelinin annesi devreye girdi ve kendi yüzüğünü çifte vererek nikahın kıyılmasını sağladı.Nikah töreninden sonra kiliseye dönerek yüzüğü aramaya devam eden rahip Nicholas Calver İngiliz Daily Mail gazetesine konuşarak şunları söyledi:


“2 saat boyunca yüzüğü aradım ve fark ettim ki yerde küçük bir yarık oluşmuş ve yüzük oraya düşmüş. Hemen yüzüğü alıp düğün yemeğinin verildiği salona gittim. Şahidi bulup ona emanetini verdim. Tabi bir de bana içki ısmarlamasını istedim.Damat yüzüğü gelinin parmağına taktı. Bu sayede her şey yoluna girdi.” İHA