2007 yılının ilk görkemli düğün töreni 1 Şubat Perşembe akşamı Pınarbaşı Hünkar Tesisleri’nde kalabalık sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi. Genç çiftin nikahlarını ise Belediye Başkanı Poyraz kıydı…

Kahramanmaraş’ın Pınarbaşı bölgesindeki Hünkar Düğün Salonu 1 Şubat Perşembe akşamı görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Kahramanmaraş’ın önde gelen simalarından ve şimdilerde emlakçılık yapmakta olan Nihat Ersoy’un yakışıklı oğlu Namık Kemal ile, yine kentin önde gelen simalarından ‘Şavrole Şükrü’ namı ile bilinen Şükrü Altun’un güzel kızı Gül Altun kalabalık sayıda davetlinin hazır bulunduğu düğün töreni ile evliler kervanına katıldı.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın resmi nikahlarını kıydığı düğünde; Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yapan damat Namık Kemal Ersoy’un şahitliğini Abdulkadir Kütükçü, özel bir şirkette yetkili olarak çalışan gelin Gül Altun’un şahitliğini ise Osman Altun yaptı. Başkan Poyraz’ın sorularına çok gür olarak ‘Evet’ cevabını veren genç çift, alkışlar arasında kendilerini ömür boyu birbirlerine bağlayacak olan imzaları büyük bir mutlulukla attı. İmzaların atılmasının ardından Başkan Poyraz ise; “Yuvayı dişi kuş yapar” sözü doğrultusunda nikah cüzdanını gelin hanıma vererek mutluluklar diledi.

Genç çift ile davetlilerin pistte doyasıya dans ederek oyunlar oynadığı düğünde ayrıca, yine kentin önde gelen sanatçılarından Mehmet Bağlar yönetimindeki Halk Oyunları ekibi de yurdun birçok yöresinden oyunları büyük bir başarı ile sergileyerek alkış aldı.

Münevver – Nihat Ersoy ile Ayşe – Şükrü Altun çiftinin davetliler ile yakından ilgilendiği düğünde evliler kervanına katılan genç çifte bizler de bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (www.kanal46.tv)




Editör: TE Bilisim