Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk, yeni yılı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kutladı.

Kahramanmaraş Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan çocuk ve gençler yeni yıla KATSO tarafından organize edilen yılbaşı eğlencesiyle girdi. Yurtta kalan 100 gencin katıldığı kutlamaya; Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk, Vali Yardımcıları Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Volkan Barış Göçmez, Mustafa Anteplioğlu, Servet Güngör, KATSO Başkan Vekili Sermet Çuhadar, Yönetim Kurulu Üyeleri Resul Altınköprü, Kadir Gülkesen ve Ahmet Şekkeli katıldı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Vali Tanılır, gençlerin yeni yılını kutlarken, zamanı iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Tanılır, şunları kaydetti: “Öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum. 2009 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Sizlerle birlikte burada olmaktan son derece mutluyuz. Bu geceyi hazırlayan ve sizleri yalnız bırakmayan KATSO Başkanı Mehmet Balduk ve Yönetimine sizin adınıza teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça sizlerle bir arada olmaya gayret ediyoruz. Sizlerin sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar sorunlarınızı çözmeye çalışıyoruz. Bugün bir yılı geride bırakarak yeni bir yıla hep birlikte giriyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor. Bu nedenle geçirdiğiniz her anın değerini iyi bilin. Eğlenirken, kendinizi de yetiştirmeyi unutmayın.”

Konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde oynayan gençler, bol bol halay çekti. Bu arada Vali Yardımcıları Volkan Barış Göçmez ve Mustafa Anteplioğlu da halaya katılarak gençlerin eğlencelerine ortak oldu.

Oyuna kısa bir ara veren gençler, Vali M.Niyazi Tanılır ve KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk ile birlikte yeni yıl pastasını kestiler. Pastanın kesilmesinin ardından KATSO tarafından gençlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Pasta ve hediyelerin dağıtılmasının ardından gençler canlı müzik eşliğinde eğlenceye devam ettiler. (www.kanal46.com)