İrem Derici, AVM'deki Kahramanmaraş’ın Kurtuluş Yıl Dönümü'ne özel düzenlenen etkinlikteki konserde büyük ilgi gördü.


“O Ses Türkiye’de yarıştığı dönemde başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken İrem Derici AVM'de, Kahramanmaraş’ın Kurtuluş Yıl Dönümü'ne özel düzenlenen etkinlikte verdiği mini konserde alışveriş merkezini adeta hınca hınç doldurdu. Söylediği şarkılarla ziyaretçileri coşturan İrem Derici, sesinin yanı sıra sempatik ve sıcak tavırlarıyla da hem büyük ilgi gördü hem de hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti.


Konserin başlamasından saatler önce, uzun kuyruklar oluşturan İrem Derici hayranları, sanatçıyla buluşmayı sabırsızlıkla bekledi.
"Bensiz Yapamazsın" isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlayan ve kendine has yorumuyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan İrem Derici, "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı", “Sevgi Olsun Taştan Olsun” ve “Zorun Ne Sevgilim” adlı şarkılarını seslendirirken, dinleyiciler de bu tempolu şarkılara alkışlarıyla eşlik etti.


Konserin ardından hayranlarına imza veren İrem Derici, sevenleriyle tek tek ilgilenip, onlarla sohbet de etti. Müzik dünyasındaki başarısını yeni single’ı “Zorun Ne Sevgilim” ile perçinleyen İrem Derici, her hayranıyla fotoğraf çektirirken, Mart ayında çıkacak olan yeni single’ının da müjdesini verdi.


2013 yılında Türkiye Müzik Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülünü alan İrem Derici’nin “Bensiz Yapamazsın” ve “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” isimli 2 albümü bulunuyor. Özellikle “Sevgi Olsun Taştan Olsun” isimli şarkısıyla sevenlerinin gönlünde taht kurmayı başaran İrem Derici, Kahramanmaraş'ın kurtuluş yıldönümünü de kutladı.(İHA)