Kahramanmaraş’ın önemli tekstil firmalarından İSKUR, sonbahar kış dönemi için tasarladığı ürünlerini, düzenlediği defile ile tanıttı.


İSKUR’un sonbahar-kış dönemi kreasyonları Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Fabrika Satış Mağazası’nda görücüye çıktı. Birbirinden farklı ürünlerin vitrine konduğu programa katılan vatandaşlar, yeni ürünleri dikkatle inceledi.


Bu arada, podyuma çıkan mankenlerde taşıdıkları ürünleri başarıyla sergileyerek, seyredenlerin beğenisini topladı. İSKUR Grup Genel Müdürü Adnan Gemci, birbirinden farklı ve kaliteli ürünleri Kahramanmaraşlıların beğenisine sunduklarını belirterek, “İSKUR olarak öncelikle kendi şehrimizde 2 mağaza açarak önümüzdeki süreçte yurt genelinde açacağımız mağazalar için alt yapı oluşturuyoruz. Kahramanmaraş’taki konsept mağazalarımızda ürettiğimiz ürünlerimizi de halkımızın beğenisine sunuyoruz. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Kadir Kurtul olmak üzere emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyoruz.”


Kokteylle biten programa katılan vatandaşlar, daha sonra mağazayı gezerek, ürünleri yakından inceleme ve alışveriş yapma fırsatı buldular. İHA - AJANS 46