Atv'de yayınlanan 'İbo Show' programı dün akşam özel yayınla ekrana geldi. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; İbrahim Tatlıses, Filistin halkı için canlı yayında para topladı; Petek Dinçöz de mikrofonu eline alır almaz izleyicilerden hem kampanyaya destek istedi, hem de Başbakan Erdoğan'a destek verdi. Tatlıses, Başbakan'ı izlerken gözlerinin yaşardığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Başbakanımızı buradan alkışlıyorum. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gözlerim yaşardı izlerken. Orada Türkiye Cumhuriyeti'nin onuru sözkonusuydu ve Başbakan oradaydı. Orada bir konu var, dünyaca bilinen bir konu var. Bir Cumhurbaşkanı konuşuyor, konuşurken neredeyse diyeceğiz ki, 'Özür dileriz, afedersin. Biraz daha bomba atın, meğer siz haklıymışsınız'. Yok böyle bir şey ve orada alkış tutuyorlar. Gayri ihtiyari bana göre. Öldürene alkış tutamazsınız efendim. Ben sevgili Başbakanımızı buradan gururla alkışlıyorum."

İbrahim Tatlıses, bazı gazetelerde konu ile ilgili çıkan Başbakan'a eleştiri içerikle yorumlara da tepki göstererek, "İşte efendim, 'Başbakan kazandı, Türkiye ne olacak?'. Ne olacak? Geliyorsa hepimize birden geliyor. Hiçbir şey de yok. Ey Türk Milleti, Başbakan gerekeni yapmıştır. Bırakın şimdi onlar düşünsün. Biz niye düşünüyoruz. Doğru olan hiçbir şeye zarar gelmez korkmayın" şeklinde konuştu.

İSTEMİYORUM SENİN PARANI...

Tatlıses, canlı yayına bağlanıp 30 bin euro yardım yapan bir izleyiciyi azarladı. Almanya'dan aradığını ve Ürek'in yakın dostu olduğunu belirten izleyici,ismini açıklayarak bağışta bulunanları,reklam yapmakla suçladı. Ardından Tatlıses'e son bir ricada bulunmak istediğini belirten izleyici, "Sizin Avrupa'da Filistin için yardım konserleri düzenlemenizi istiyorum' deyince Tatlıses'ten beklemediği bir tepki gördü.

Ünlü sanatçı 'Tamam kardeşim. İstemiyoruz senin 30 bin Euro'nu da'diyerek izleyecinin sesini kapattırdı. Yayında 4 milyon 322 bin TL bağış toplandı...