Karate antrenörlüğü yapan emekli öğretmen, kurs verdiği 16 yaşındaki kız öğrenciye cinsel taciz ve fiili livatada bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, lise ikinci sınıf öğrencisi M.E'nin ailesi, emekli beden eğitimi öğretmeni ve karate antrenörü S.Ç'nin (49), kızlarına cinsel taciz ve fiili livatada bulunduğu iddiasıyla polise başvurdu. Evli ve 2 çocuk babası S.Ç'yi gözaltına alarak evine ve karate salonuna baskın yapan polis, zanlının bilgisayarına el koydu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen olayda; Karakoldaki sorgusunun ardından Manavgat Adliyesi'ne sevk edilen S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.Ç'nin iki yıl önce, antrenörlüğünü yaptığı M.E'yi (16) evine davet ederek, cinsel taciz ve fiili livatada bulunduğu, bunları gizli kamerayla kaydederek, öğrenciyi, görüntüleri internete vermekle tehdit ettiği iddia edildi. Evli ve iki çocuk babası S.Ç'nin, tehdit ile iki yıldır M.E'ye cinsel taciz ve fiili livatada bulunduğu, bu durumdan bunalan öğrencinin, durumu gittiği dershanedeki bazı arkadaşları ve öğretmenleriyle paylaştığı, öğretmenlerin de aileye giderek durumu anlattığı ileri sürüldü. (mynet)