DHA bürosunda yetişerek Kahramanmaraş’ta günlük olarak yayımlanan Memleket ve Akşam Postası Gazetelerinde de Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptıktan sonra vatani görevini yapmaya giden ve askerlik dönüşü ise Kahramanmaraş Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne hizmet veren özel şirkette çalışmaya başlayan Haydar Kişifli dünya evine girdi.

Kahramanmaraş Belediyesi’nin değişik birimlerinde uzun yıllardır görev yapmakta olan Ejder Kişifli ve ev hanımı eşi Gönül Kişifli’nin yakışıklı oğulları Haydar ile Hatice ve Hamit Ramazanoğlu çiftinin güzel kızları Perihan’ın düğün törenleri 25 Ağustos 2008 Pazartesi akşamı Öğretmenevi alt salonda yapıldı.

Her iki ailenin akraba ve yakınlarının yanı sıra Kahramanmaraş basın dünyasından da davetlilerin katıldığı düğünde, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilendi. Belediye çalışanlarının da hazır bulunduğu törene katılanlara teşekkür ederek ev sahipliğini en iyi biçimde yapmaya özen gösteren kayınbaba Ejder Kişifli, evde bekâr kalan tek çocuğu olan küçük oğlu Onur’u da yıllar sonra hayırlısı ile evlendirecek olmanın hayallerini şimdiden kurmaya başladı. Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Kişifli'nin de yeğeni olan Haydar Kişifli, gelin hanım ile dans ettikten sonra tekrar piste çıkarak bu kez yakınları ve arkadaşlarıyla doyasıya oynadı.

Bizler de Kişifli ve Ramazanoğlu ailelerini tebrik eder, genç çifte ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim