Halk arasında ‘Kara Lise’ olarak bilinen Kahramanmaraş Lisesi’nde aynı sınıfta okuyan ve şu anda kentin tanınmış simaları arasında yer alan iki güzel bayan geçen günlerde objektiflere yan yana poz verdi.


Bu isimlerden birisi Kahramanmaraş Kent Konseyi (KKK) Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın Danışmanı olan M. Zeynep Arıkan, diğeri ise Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Sermin Şekkeli Dilber’di.


Kentte görev yapan protokol mensupları eşlerinin eğitim yararına düzenledikleri etkinlikte buluşarak hasret gideren liseden 2 sınıf arkadaşı, yan yana oturup objektiflere poz verdi. 3 TAB A sınıfından 27 yıl önce birlikte mezun olan iki arkadaş, hem sohbet etti hem de geçmişe giderek okul günlerini yad etti.


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nin çalışkan ve sevilen Başhekimi Prof. Dr. Cengiz Dilber’in eşi olan Sermin Şekkeli Dilber, 2011 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olurken, arkadaşı M. Zeynep Arıkan’ın ise önümüzdeki yerel ya da genel seçimlerde aday adayı olup-olmayacağı büyük bir merakla bekleniyor. (MAGAZİN SERVİSİ)