Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 04.04.2014'te nikahı kıyılan polis ve öğretmen çift, "ömür boyu ayrılmasınlar" dileğiyle arkadaşları tarafından birbirlerine kelepçelendi.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elbistan ilçesinde 04.04.2014'te nikahı kıyılan polis ve öğretmen çift, "ömür boyu ayrılmasınlar" dileğiyle arkadaşları tarafından birbirlerine kelepçelendi.


Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru İsmail Kaplan ve öğretmen Yasemin Varol, nikah günlerinin özel olması için 04.04.2014 tarihini seçti. Elbistan Belediyesi nikah salonundaki törene çiftin yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Çifti tebrik eden damadın mesai arkadaşları, "ömür boyu ayrılmasınlar" dileğiyle çifti bileklerinden birbirlerine kelepçeleyerek, mutluluklar diledi.


Evlenmek için özel günü seçen çift, mutlu olduklarını belirterek, nikah gününü unutulmaz kılmak için bu tarihi seçtiklerini kaydettiler.


Bu arada Elbistan Belediyesi Evlendirme Müdürlüğünden 04.04.2014'te nikahlarını kıydırmak için 8 çiftin randevu aldığı bildirildi.


(AA)