Kahramanmaraş kent merkezinde faaliyet gösteren Senem Ayşe Anaokulu’nun Kreş öğrencileri yaşlarından beklenmeyen becerileri ile ailelerini sevindirdi. Minikler, anneler günü nedeni ile düzenlenen programdan hep beraber haykırdı: ‘Seni Seviyorum Anneciğim’.

Zambak, Güneş ve Yıldız sınıfı öğrencilerinin 9 Mayıs Anneler Günü nedeni ile 14 Mayıs cuma günü Senem Ayşe Toplantı salonunda sergiledikleri müzik ziyafeti ve tiyatro becerileri kimi aileler tarafından gözyaşları ile izlendi. Çocuklarından umulmayan beceriler gören aileler de alkışlarla onları destekledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdiresi Sema Kavşut, okulda sadece eğitim vermediklerini ve çocukları onları hayata hazırladıklarını belirtti. Kavşut, velilerden yapılacak etkinliklerde destek olmalarını da isteyerek 21 Mayıs- 31 Mayıs tarihleri arasında Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri düzenleyeceklerini bunun için de 24 Mayısta saat 14.00’te Milli Eğitim Müdürlüğü önünden başlatacakları konvoya tüm velileri davet etti.

Kavşut; “25-26 Mayıs tarihleri arasında Valilik Bahçesinde bir kermesimiz olacak, 27-28 Mayısta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün giriş katında Okulumuzun bir Resim sergisi açılacak, 31 Mayıs ta ise saat 10.00-15.00 arası Atatürk Parkında bir pikniğimiz olacak biz velilerimizi de bu pikniğimize bekliyoruz” dedi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından yapılan gösterilerde Zambak sınıfı, Güneş sınıfı ve Yıldız sınıfı öğrencileri gösterilerini sergilediler. 4-5 yaşlarında olan bu minicik yüreklerin Anneleri için yaptıklarını kimi anneler gözyaşları içinde izlerken, kimi ailelerde çocuklarını coşku ile alkışladı. (www.kanal46.com)