Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılırken fenalaşarak hastaneye kaldırılan manken Tuğba Özay, tedavisinin ardından hastaneden ayrıldı.

Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan manken Tuğba Özay'ın dün gece sorgusu sırasında fenalaştığı ve Emniyet Müdürlüğü'nden ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı ortaya çıktı.

Avukatlarıyla geldiği Emniyet Müdürlüğü'nde teslim olan ve daha sonra ellerine kelepçe takılarak sağlık kontrolünden geçirilen Tuğba Özay'ın sorgulanması ve nezarethanede tutulduğu sırada devamlı olarak ağladığı ve bir ara baygınlık geçirdiği belirlendi.

Bir süre sorgusuna ara verilen Özay'ın kendine geldikten sonra tekrar bayıldığı ve bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü'ne getirtilen ambulansla gece yarısı hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Hastanede sakinleştirici iğne yapılan ve ilaçlar verilen Tuğba Özay, hastanede 1 saate yakın kaldıktan sonra tekrar Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Sorgulanmasına ara verilen Özay, sabah saatlerinde ikinci kez fenalaşınca yeniden ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak doktor kontrolüne alındı.

Özay, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilerek polis aracıyla Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, Özay'ın girişi sırasında görüntü almaya çalışan basın mensuplarını uzaklaştırdı.