AK Parti Afşin'e bağlı Bakraç, Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma ve Tanır Kasabalarında Seçim bürolarını düzenlenen törenle açtı.

Açılış töreninde konuşma yapan Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Sağlam, "Türkiye 2023'de dünyanın en zengin 10 ülkesi arasına girecek" dedi.

AK Parti Afşin'e bağlı Bakraç, Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma ve Tanır Kasabalarında Seçim bürolarını AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Mehmet Sağlam, Yıldırım Ramazanoğlu, Hamit Bülent Eken, Kahramanmaraş İl Özel İdare Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsrafil Aslaner, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatıyla birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle açtı.

Törende konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Hemit Bülent Eken, Afşinli biri olarak kendisine sahip çıkmaları gerektiğini kaydetti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Yıldırım Ramazanoğlu da, 8 Mayıs Pazar günü Kahramanmaraş'ta düzenlenen mitinge Kahramanmaraş ve ilçelerin büyük ilgi gösterdiğini ve bu ilgiden son derece mutlu olduklarını kaydetti.

Kahramanmaraş'ın büyük şehir olacağını kaydeden Milletvekili Adayı Mehmet Sağlam da, şöyle konuştu:

"Kahramanmaraş'ta büyük bir miting yapıldı ve Başbakanımız biz büyük bir müjde verdi. Artık Kahramanmaraş büyük şehir oluyor köyü ile beldesi ile ilçeleriyle ve şehrin bütünü ile bir büyük şehir meydana çıktı. Sizin katıldığınız büyük ve coşkulu mitingde Türkiye'ye Kahramanmaraş'tan bu mesajı verdi Başbakanımız. Kahramanmaraş'ın bütün köyleri, beldeleri ve ilçeleri gelecek paradan ve hizmetlerden faydalanacak. Beldelerin yapısı ve ilçelerin yapısı değişecek. Bu . Kahramanmaraş'ın Çağa ayak uydurması ve büyük projelerle uğraşması, büyük işlerle uğraşması demektir. Bu sizlerin gayreti ile oldu yol gösteren başbakanımız o ama ona destek gösteren sizlersiniz. Bunun için sizlere teşekkür borçluyuz. Burada ibret alıcı bir şekilde değerli arkadaşımız etrafında toplanmışısınız, Hamit Bülent Eken arkadaşımızı meclise göndermek için gereğini yapmaya hazırsınız. "

-"TÜRKİYE 2023'TE DÜNYANIN EN ZENGİN ÜLKELERİ ARASINA GİRECEK"

2023'te Türkiye'nin dünyanın en zengin 10 ülkesinden biri olacağını dikkat çeken Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyasi partiler seçimlerde Seçim beyannamesi hazırlarlar ve önümüzdeki 4 yılda ne yapacaklarını yazarlar çizerler millete açıklarlar. Şimdi Başbakanımız Adalet ve Kalkınama Partisinin millete 4 yıllık açıklamasını 12 yıla çıkarttı. Türkiye 2023'de dünyanın en zengin 10 ülkesi arasına girecek. Bunu yıl yıl kademelerle nasıl bu hedefe ulaşılacak Seçim beyannamelerinde gayet açık ortaya koymuştur. 2 trilyon Dolar milli gelirin 2023'de Türkiye tarafından gerçekleştirilmesi ön görülüyor. Dünyada trilyon Dolar milli geliri olan devlet bir elin parmakları kadar azdır. İşte Türkiye 100. yılında bu 10 zengin ülkelerin arasına girecek. İkinci önemli nokta Türkiye dünya liderliğine oynuyor. Başbakanımızın ülkenin istikrarından sonra, Ortadoğu'nun istikrarına, balkanların istikrarına ve balkanların istikrarına katkıda bulunan hatırı sayılır bir lider ülke haline geldiğini tüm dünya biliyor. İşte bu daha da güçlenecek ve Türkiye dünya siyasetinin yapıldığı bir ülke olacak ve dünya devleti olacak. " (Haberler)
Editör: TE Bilisim