Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin ağır kronik sorunlarla boğuştuğunu iddia etti.

TBMM'de partisinin grubunda konuşan Bahçeli, Kahramanmaraş'ta meydana gelen göçük olayına değinirken, "Ülkemizde yaşanan iş kazaları tahammül sınırımızı aşmıştır. Arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü söz konusu yerde 2 işçimiz hayatını kaybetmiş 2 işçimizde yaralanmıştır. Bu felaketin nedenlerin araştırılması ve bir daha yaşanmaması gerekmektedir. Bu acı günlerde kalbimiz Afşinlilerle birliktedir." diye konuştu.

Bahçeli, konuşmasında hükümete yüklendi. "Milletimiz 9 yıldır süren AKP hükümeti altında ezilmiştir." diyen Bahçeli, "Bir türlü çözülemeyen kronik sorunlardan çok kötü bir şekilde etkilenmiştir. Terörle mücadele zaafa uğramıştır. Ayrışma ve husumet düğmesine basılmış, milli birliğimiz felç edilmiştir. AKP insanımızı ekmeğe muhtaç hale getirmiştir. Maalesef perişanlık diz boyu artmıştır. Geride kalan yıllarda işsizlik endişe verici bir hale gelmiştir. Gelir dağılımındaki adaletsizlik kaygı verici bir duruma gelmiştir." yorumunu yaptı.
Editör: TE Bilisim