Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Muzaffer Çaylı, 20 Mart Pazar günü yapılan temayül yoklamasının aday adaylığı sürecinin bir başlangıcı olduğunu söyledi.

20 Mart 2011 Pazar günü Batıpark Spor Salonunda yapılan Temayül yoklaması çıkışında Kanal 46 muhabirinin sorularını cevaplayan Muzaffer Çaylı, şunları söyledi.

“Bugün yapılan temayül yoklaması yola çıktığımız milletvekilliği aday adaylığı sürecinin bir başlangıcıdır. Bu temayül yoklaması; 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan 24. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için tüm parti teşkilatlarımızın seçime hazırlanması bakımından büyük bir önem taşımaktadır. Temayül yoklaması öncesinde ben de birçok ilçe belediye başkanlarımızı, ilçe başkanlarımızı ve yönetimleri ile belde belediye başkanları ve belde teşkilatlarını ziyaret ettim.

Bu temayülün sonucu her ne olursa olsun yarından itibaren aynı çalışma gayretimiz, teşkilat mensubu arkadaşlarımızı ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek 11 Nisan 2011 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu’na verilecek Milletvekilliği aday listelerinin belirlendiği tarihe kadar devam edecektir.

Ayrıca her zaman dile getirdiğim gibi bu sürecin sonucu ne olursa olsun partimizin hizmetkârı olarak kuruluştan bu güne kadar değişmeyen çizgimden aynen devam ettireceğimi, bu yolda tüm gayret ve çalışmaları yapacağımı bir kere daha teşkilatımız ve kamuoyu ile paylaşmak isterim.” (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim