Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olarak İlyas Fatih Kısacık'ı açıklayan Demokrat Parti'nin (DP) seçim bürosu dün öğleden sonra düzenlenen ve partililerin katıldığı bir törenle açıldı.

Trabzon Bulvarı üzerinde hizmete sunulan seçim bürosunun açılış töreninde konuşan İlyas Fatih Kısacık Kahramanmaraş'ın hizmete susadığını ve Kahramanmaraş'ı hak ettiği seviyeye getireceğini öne sürdü.

Kahramanmaraş'ın bir dünya kenti olması için çalışacaklarını söyleyen Kısacık, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceklerini ve Kahramanmaraş'ı hak ettiği hizmete kavuşturacaklarını ifade etti.

Kısacık, geliri olmayan her hanede bir kişiye iş imkanı sunacaklarını da vaat ederek, dar gelirli ailelerden su parası almayacağını hatta elektrik, kömür ya da doğalgaz faturalarını da Belediye olarak ödeyeceklerini belirterek; "Kahramanmaraş halkına doğumdan ölüme kadar hizmet etmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Kısacık'ın seçim bürosunun açılışına Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Belli'nin yanısıra, eski milletvekili Selahattin Karademir, DP il Başkanı Ramazan Deveci, Merkez İlçe Başkanı Eray Şenay ve çok sayıda partili katıldı. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim